Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti thermal housut, käyttämätön ylijäämä



Kevyet ja pieneen tilaan pakkautuvat lämpöhousut Britti-armeijalta. Tarkoitettu puettavaksi muiden vaatteiden alle tai päälle tuomaan lämmikettä kylmällä säällä. Vaivaton pakata pieneenkin reppuun ja helppo pukea päälle myös kengät jalassa. Lahkeissa on polveen tai ylös asti aukevat vetoketjut. Vyötäröllä ja lahkeiden suissa on kuminauhat ja vyötäröllä nappisulku. Sivuilla taskut. Mukana pakkauspussi johon housut voidaan sulloa kuljetusta varten. 

Kuorimateriaali on todella kevyttä ja tuulenpitävää nylon-kangasta ja välissä vanua. Vanu on varsin kevyttä ja hyvin eristävää. Housujen yleistuntuma on hieman samankaltainen kuin makuupussien materiaalit, joten nämä tarjoavat erittäin mukavan ja kevyen eristeen kylmässä säässä. Kevyiden materiaalien ansiosta tämän voi pukea myös väljän maastopuvun alle lämpökerrastoksi. 

Väritys on käännettävä, toinen puoli vihreä toinen vaalea hiekka/beige. Reilu mitoitus.

Materiaalit: kuori 100% nylon, vanu 100% polyesteri

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:39.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
XL4 kpl

Suosittelemme myös

Britti shortsit, Desert DP, käyttämätön

brit_shortsit_aavikko.JPG&width=280&height=500
Brittien aavikkokuvioituja combat shortseja käyttämättömänä. Erinomaisen ilmavat ja mukavat shortsit fiksuilla taskuilla ja kunnon napeilla. Materiaali on kevyttä ja hengittävää ja leikkaus on väljä. Ei hiosta. 
Koot on ilmoitettu housuihin merkattuna vyötärönympärys mittana. 
Käyttämätöntä armeijan..
Hinta: 19.90 €

BW urheilupaita, ylijäämä

BW_urheilupaita_pikee_800x.jpg&width=280&height=500
Sporttinen Saksan armeijan urheilupaita. Taivaansininen väri ei jää huomaatta. Kun rinnassa vielä komeilee BW kotka, on katu-uskottavuus korkealla tasolla.
Koot ilmoitettu paidan rinnanympärysmittana, mitattu tasolle levitettynä ilman venytystä. Paidat ovat nähneet useamman kierroksen pesua, joten paitaan..
Hinta: 6.50 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »