Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tervetuloa Vaeltajan Eräreppuun

Myymälämme sijaitsee Varkaudessa Kauppakatu 46:ssa. Myymälästä löytyvät kaikki tuotteet ja jonkin verran sellaistakin, joka ei koskaan päädy verkkokauppaan. Katutasossa on uusi tavara ja alakerran Bunkkerissa armeijaylijäämä. Tapahtumakalenterista näet missä PopUp -myyntimme milloinkin on menossa tai tulossa.

Verkkokaupassa toimituskulut Suomeen joko Matkahuollolla (5,99€ ja yli 150€ ostot 0€) tai Postilla (6,65€). Postiennakon maksutapakulu 5,90€ ja Postin kotipaketin toimituskulut 11,19€. Lisätietoja poikkeuksista ja vaihtoehdoista: OHJEET Toimituskulut ja maksutavat.

Seuraa mitä meillä tapahtuu ja mitä tuoteuutuuksia on tulossa sivulta UUTISET. Sieltä näet myös meillä tiedossa olevat pankkien käyttökatkokset.


Nostotuotteet


Paksu Merinovilla Finlandia, musta

finlandia_-_musta_-_muokattu_2.jpg&width=280&height=500
Nature Wild Finlandia Merinovillasukka
100% merinovillasta neulottu kärki- ja kantavahvistettu pohjepituinen kestävä ja erittäin lämmin sukka. Sisällä 100% merinovillasta neulottu kokofrotee. Sidoslanka polyamidi, samoin vahvikkeet.
Anatominen muotoilu pitää sukan paikoillaan kovassakin menossa...
Hinta: 17.75 €

Anar Hiking -liukulumikengät + siteet

anar_hiking_liukulumikengat1.jpg&width=280&height=500
Anar Hiking -liukulumikengät + siteet
Lyhyet ja leveät sukset kiinteällä nousukarvalla ja tukevilla siteillä yhdistävät metsäsuksen hiihdettävyyden lumikenkien ketteryyteen. Liukulumikengillä pärjäät erinomaisesti tiheämmässäkin metsikössä mutta ne toimivat erinomaisesti myös aavoilla tuntureilla. Pohjassa..
Hinta: 249.00 €