Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

BW kalvohousut, käyttämätön ylijäämä



Saksan armeijan märän sään maastohousut. Päälimmäiseksi kerrokseksi vedettävä housu on väljän leikkauksen ansiosta helppo ja nopea pukea muiden vaatteiden päälle kelin kääntyessä kurjaksi. Kalvollinen housu suojaa sateelta ja tuulelta.

Kolmikerroksinen rakenne sisältää ulko- ja sisäpinnalla nyloniset kulutuspinnat joiden väliin on laminoitu hengittävä kalvo. Kankaan lian- ja vedenhylkivyyttä on lisätty teflonilla.

Jos housujen pintaan tarttuu vettä ja siinä näkyy pystyyn nousseita kuituja, pinnan voi silittää raudan miedoimmalla asetuksella ja suihkuttaa pintaan kerroksen tekstiilikyllästettä.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää. 

Hinta:59.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
52/54 (L)1 kpl

Suosittelemme myös

BW Parka, Saksa, käyttämätön ylijäämä

bw_parka_kayttamaton.jpg&width=280&height=500
BW-maastotakki hupulla, Saksa
Saksan armeijan käyttämätön hupullinen maastotakki flecktarn-maastokuviolla. Pitkähelmainen takki suojaa erinomaisesti tuulisella säällä, kaulus on riittävän korkea ja hupun saa kiristettyä pään suojaksi. Tiheä kangas on tuulenpitävyyden lisäksi myös erittäin kulutuskestävä..
Hinta: 49.90 €

BW makuualusta, uusi

miltec_bw_makuualusta.jpg&width=280&height=500
Kokoontaittuva makuualusta toimii myös istuinalustana ja lisätukea tuovana toppauksena BW-jääkärirepussa. Saksalaiseen tapaan varsin käytännöllinen varuste.
Kahta kokoa:
Mil-Tec versio Koko pakattuna n. 38 x 28 x 5 cm Koko avattuna: 190 x 60 x 0,5 cm Paino n. 610 g
MFH versio Koko pakattuna n. 37..
Hinta: 34.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »