Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti villapaita, harmaan sininen, ylijäämä

Britannian armeijan villapaita vastaa kotimaista M83 villapaitaa lähes täydellisesti. Laadullisesti paidat on hyviä, aitoa armeijan kamaa. Paidat on käytettyjä, joten hinta on paidan laatun nähden varsin edullinen. Jossain paidoissa saattaa olla ommeltuna erilaisia merkkejä hihaan, mutta ne on yleensä helppo ratkoa pois tarvittaessa. 

Vaihtoehtojen kokoina käyttäjän rinnanympärysmitta. Melko myötäinen malli, joten jos haluaa väljemmän, voi ottaa omaa kokoa isomman vaihtoehdon. 

Materiaali: 100% villa tai 80% villa, 20% nylon.

Käytettyä ylijäämää.

Hinta:29.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
88 cm (XS)4 kpl
100 cm (M)1 kpl
106 cm (L)1 kpl

Suosittelemme myös

BW poolopaita, 100% puuvilla, ylijäämä

bw_poolo_pvl1.jpg&width=280&height=500
Saksan armeijan simppeli puuvillainen poolopaita vetoketjukauluksella. Tosi hyvä ja edullinen paita kovempaankin kulutukseen. Värinä oliivinvihreä, hyvin harmaa vihreä tai rusehtava oliivi.
Koot on ilmoitettu muodossa: paitaan merkitty armeijan kokonumero/koko, suluissa on suurpiirteinen vastaava kirjainkoko..
Hinta: 4.95 €

Anar Muorra miesten merinovilla t-paita, sininen

anar_merinovillatpaita_miesten_si1.jpg&width=280&height=500
Anar Muorra ohut ja mukavan tuntuinen miesten merinovillainen t-paita. Materiaali on 100% 150 g merinovillaa. Pehmeä ja miellyttävä merinovilla ei kutita tai hiosta ja kuivuu nopeasti, mutta lämmittää myös kosteana. Merinovillainen t-paita lämmittää kylmällä säällä ja siirtää tehokkaasti kosteutta pois..
Hinta: 39.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »