Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ABU maastohousu, miesten, ylijäämä



USA:n ilmavoimien ABU-mallin housut.

Edessä 2 taskua, 2 takataskua, 2 sivutaskua ja 2 taskua nilkkojen kohdalla. Vahvikepalat polvissa ja takamuksessa. Vyötäröllä pieni joustovara sekä vyölenkit (Huom. joidenkin yksilöiden taskujaottelu saattaa poiketa kuvauksesta tai lahkeiden nyörit voivat puuttua)

Kangas vaihtelee yksilöittäin, osassa hieman kevyempi RipStop ja osassa tukevampi "normaali" kudos. Joissain housuissa on hyönteisiä karkottava käsittely, tosin näitä on pesty joten käsittelyn vahvuudesta ei tietoa. Kangas on kylläkin niin sitkasta, ettei siitä läpi pistetä.

Materiaali: yleensä 50% puuvilla, 50% polyesteri tai nylon. Joitakin poikkeavia kankaita saattaa esiintyä.

Käytettyä Army-ylijäämää, joten pieniä paikkauksia ja kulumaa voi esiintyä. Ei kuitenkään mitään käyttöä haittaavaa vikaa.

Koot on ilmoitettu vyötärö / lahkeen sisäsauma cm. Lisäksi suluissa jenkkikoko housuihin merkattuna tekstinä/numerona. Koko saattaa heittää pari senttiä, vaihteluita on hieman riippuen valmistajasta ja kuinka paljon vaatetta on pesty.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
78/82 cm (30R)1 kpl

Suosittelemme myös

Kotimaiset merinovillahousut, naisten, musta

nuutisen_merinohousut_naisten1.JPG&width=280&height=500
Naisten merinovillainen välihousu on valmistettu erittäin hienokuituista villasta. Pitkien ja kiharien kuitujen ansiosta merinovilla luo eristävän ilmakerroksen vaatetuksen väliin ja kehon lämpö säilyy vaatekerroksien sisällä. Villan luonnollisten ominaisuuksien ansiosta sen hengittävyys ja kosteuden..
Hinta: 75.00 €

Boxeri, maastokuvio Multitarn

mt_boxerit_multitarn.jpg&width=280&height=500
Boxerit
Pehmeät ja mukavat puuvillaboxerit reiluilla lahkeilla. Sopivan väljä leikkaus.
100% puuvilla.
Hinta: 10.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »