Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ABU maastohousu, miesten, ylijäämä



USA:n ilmavoimien ABU-mallin housut.

Edessä 2 taskua, 2 takataskua, 2 sivutaskua ja 2 taskua nilkkojen kohdalla. Vahvikepalat polvissa ja takamuksessa. Vyötäröllä pieni joustovara sekä vyölenkit (Huom. joidenkin yksilöiden taskujaottelu saattaa poiketa kuvauksesta tai lahkeiden nyörit voivat puuttua)

Kangas vaihtelee yksilöittäin, osassa hieman kevyempi RipStop ja osassa tukevampi "normaali" kudos. Joissain housuissa on hyönteisiä karkottava käsittely, tosin näitä on pesty joten käsittelyn vahvuudesta ei tietoa. Kangas on kylläkin niin sitkasta, ettei siitä läpi pistetä.

Materiaali: yleensä 50% puuvilla, 50% polyesteri tai nylon. Joitakin poikkeavia kankaita saattaa esiintyä.

Käytettyä Army-ylijäämää, joten pieniä paikkauksia ja kulumaa voi esiintyä. Ei kuitenkään mitään käyttöä haittaavaa vikaa.

Koot on ilmoitettu vyötärö / lahkeen sisäsauma cm. Lisäksi suluissa jenkkikoko housuihin merkattuna tekstinä/numerona. Koko saattaa heittää pari senttiä, vaihteluita on hieman riippuen valmistajasta ja kuinka paljon vaatetta on pesty.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
78/82 cm (30R)1 kpl

Suosittelemme myös

SA pitkät alushousut 2.0

M98_evolution_kalsarit_1.jpg&width=280&height=500
Suomen armeijan pitkistä alushousuista jatkokehitetty 2.0 versio parantaa intin alushousujen käyttömukavuutta säilyttäen testattujen materiaalien toimivuuden.
Housujen mallia on hieman suurennettu, joten istuvuus on hieman väljempi ja mukavampi kuin intin mallissa. Vyötärökuminauha on vaihdettu leveään..
Hinta: 45.00 €

Belgialainen sadeasu, käyttämätön ylijäämä

belg_sadeasu_kayttamaton_oliv1.jpg&width=280&height=500
Perinteinen sadeasu mukavan notkeasta sadekankaasta. Väljä sadeasu on helppo pukea päälle ja pinnoitettu kangas pitää kovemmankin sateen loitolla.
Takissa kaksi etutaskua ja kaulukseen piilotettava huppu. Housujen vyötärö joustavalla kuminauhalla. Lahkeiden ja hihojen suut kavennettavissa neppareilla..
Hinta: 59.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »