Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ABU maastohousu, naisten, ylijäämä



USA:n ilmavoimien ABU-mallin housut, naisten.

Edessä 2 taskua, 2 takataskua, 2 sivutaskua ja 2 taskua nilkkojen kohdalla. Vahvikepalat polvissa ja takamuksessa. Vyötäröllä pieni joustovara sekä vyölenkit (Huom. joidenkin yksilöiden taskujaottelu saattaa poiketa kuvauksesta tai lahkeiden nyörit voivat puuttua)

Kangas vaihtelee yksilöittäin, osassa hieman kevyempi RipStop ja osassa tukevampi "normaali" kudos. Joissain housuissa on hyönteisiä karkottava käsittely, tosin näitä on pesty joten käsittelyn vahvuudesta ei tietoa. Kangas on kylläkin niin sitkasta, ettei siitä läpi pistetä.

Materiaali: yleensä 50% puuvilla, 50% polyesteri tai nylon. Joitakin poikkeavia kankaita saattaa esiintyä.

Käytettyä Army-ylijäämää, joten pieniä paikkauksia ja kulumaa voi esiintyä. Ei kuitenkään mitään käyttöä haittaavaa vikaa.

Koot on ilmoitettu vyötärö / lahkeen sisäsauma cm. Lisäksi suluissa jenkkikoko housuihin merkattuna tekstinä/numerona. Koko saattaa heittää pari senttiä, vaihteluita on hieman riippuen valmistajasta ja kuinka paljon vaatetta on pesty.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
70/75 cm ( - )1 kpl
70/76 cm ( - )1 kpl
80/82 cm ( - )1 kpl
80/84 cm ( - )1 kpl
88/63 cm ( - )1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Ailla II naisten retkeilyhousut, oranssi

anar_ailla_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta, joka pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun kankaan..
Hinta: 89.00 €

Ruotsalaiset housut, ylijäämä

ruotsi_housut_sini1.JPG&width=280&height=500
Siistejä sinisiä housuja ruotsista. Käyttämätöntä ylijäämää, joten kunto sen mukainen, kuin uusia (mahdollisesti pieniä varastoinnin jälkiä). Taskuja löytyy yhdet sivutasku molemmin puolin ja yksi napillinen takatasku. 
Koot on ilmoitettu housuihin merkittynä kokona ja suluissa mitattu vyötärö/lahkeen..
Hinta: 5.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »