Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ABU maastohousu, naisten, ylijäämä



USA:n ilmavoimien ABU-mallin housut, naisten.

Edessä 2 taskua, 2 takataskua, 2 sivutaskua ja 2 taskua nilkkojen kohdalla. Vahvikepalat polvissa ja takamuksessa. Vyötäröllä pieni joustovara sekä vyölenkit (Huom. joidenkin yksilöiden taskujaottelu saattaa poiketa kuvauksesta tai lahkeiden nyörit voivat puuttua)

Kangas vaihtelee yksilöittäin, osassa hieman kevyempi RipStop ja osassa tukevampi "normaali" kudos. Joissain housuissa on hyönteisiä karkottava käsittely, tosin näitä on pesty joten käsittelyn vahvuudesta ei tietoa. Kangas on kylläkin niin sitkasta, ettei siitä läpi pistetä.

Materiaali: yleensä 50% puuvilla, 50% polyesteri tai nylon. Joitakin poikkeavia kankaita saattaa esiintyä.

Käytettyä Army-ylijäämää, joten pieniä paikkauksia ja kulumaa voi esiintyä. Ei kuitenkään mitään käyttöä haittaavaa vikaa.

Koot on ilmoitettu vyötärö / lahkeen sisäsauma cm. Lisäksi suluissa jenkkikoko housuihin merkattuna tekstinä/numerona. Koko saattaa heittää pari senttiä, vaihteluita on hieman riippuen valmistajasta ja kuinka paljon vaatetta on pesty.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
70/75 cm ( - )1 kpl
70/76 cm ( - )1 kpl
80/82 cm ( - )1 kpl
80/84 cm ( - )1 kpl
88/63 cm ( - )1 kpl

Suosittelemme myös

M05 pakkashousut Hunter, lumikuvio

pakkashousut_m05hunter_lumi1.jpg&width=280&height=500
M05-pakkashousut ovat tutut armeijasta ja ne on valmiina kovimpiin pakkasiin. Nämä Suomen sotaväenkin vuolaasti kehumat henkselihousut ovat omiaan pilkki- tai hirvipassihommiin. Housut on erittäin helppo pukea päälle ja riisuakin, vaivaton heittää päälle vaikka passipaikalla. Näppärät, maastoon sulautuvat..
Hinta: 214.90 €

Nahkavyö, 40mm tuplapaksu, pyöristetty solki

ls_nahkavyo_40mm_tuplapaksu_pyor.JPG&width=280&height=500
Erikoispaksu kotimainen nahkavyö. Vyössä on kaksi kerrosta nahkaa joiden yhteispaksuus on tukevat 6mm. Jämäkkä solki takaa vyön kestävyyden.
Vahva metallisolki pyöristetyillä kulmilla.
Pituus on ilmoitettu vyön suurimpana mahdollisena vyötärönympäryksenä. 
Hinta: 59.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »