Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US ABU maastohousu, naisten, ylijäämä



USA:n ilmavoimien ABU-mallin housut, naisten.

Edessä 2 taskua, 2 takataskua, 2 sivutaskua ja 2 taskua nilkkojen kohdalla. Vahvikepalat polvissa ja takamuksessa. Vyötäröllä pieni joustovara sekä vyölenkit (Huom. joidenkin yksilöiden taskujaottelu saattaa poiketa kuvauksesta tai lahkeiden nyörit voivat puuttua)

Kangas vaihtelee yksilöittäin, osassa hieman kevyempi RipStop ja osassa tukevampi "normaali" kudos. Joissain housuissa on hyönteisiä karkottava käsittely, tosin näitä on pesty joten käsittelyn vahvuudesta ei tietoa. Kangas on kylläkin niin sitkasta, ettei siitä läpi pistetä.

Materiaali: yleensä 50% puuvilla, 50% polyesteri tai nylon. Joitakin poikkeavia kankaita saattaa esiintyä.

Käytettyä Army-ylijäämää, joten pieniä paikkauksia ja kulumaa voi esiintyä. Ei kuitenkään mitään käyttöä haittaavaa vikaa.

Koot on ilmoitettu vyötärö / lahkeen sisäsauma cm. Lisäksi suluissa jenkkikoko housuihin merkattuna tekstinä/numerona. Koko saattaa heittää pari senttiä, vaihteluita on hieman riippuen valmistajasta ja kuinka paljon vaatetta on pesty.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
70/75 cm ( - )1 kpl
70/76 cm ( - )1 kpl
80/82 cm ( - )1 kpl
80/84 cm ( - )1 kpl
88/63 cm ( - )1 kpl

Suosittelemme myös

Tam-Silk merinovillasilkkiset pitkikset, naisten, muut värit

tamsilk_naistenpitkis_ha1.jpg&width=280&height=500
Hengittävä ja lämmin merinovillahousu alimpaan kerrokseen. Joustava ja sileä materiaali siirtää kosteuden iholta ja hengittää tehokkaasti. Villan ominaisuuksien ansiosta housut pysyvät lämpimänä ja mukavana myös kosteissa oloissa joten ne sopivat erinomaisesti aluskerrastoksi myös aktiivisemille reisuille..
Hinta: 59.00 €79.90 €

Villahousut "Lillehammer", 80% villa

villahousu_lillehammer1.JPG&width=280&height=500
Paksu perinteinen villahousu. Villainen välikerros toimii erittäin hyvin kylmän vuodenajan eräilyssä sekä vesillä liikuttaessa.
Karstavillalangasta valmistettu neulos on kuohkeaa ja erittäin lämmintä. Ilmava neulos luo eristävän ilmakerroksen joka sitoo kehon lämmön vaatekerrosten väliin ja päästää..
Hinta: 69.99 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »