Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Paksut merinovillahousut, unisex, tumma viininpunainen



Paksu merinovillahousu

Kun tarvitset lämpimämpää välihousua nämä ovat valintasi. Mukava merinovillahousu sopii sekä viileään että kylmään keliin eikä haittaa vaikka kulkiessa pukkaisi vähän hikeä. Paksuissa merinovillaisissa välihousuissa (paino n. 375 g/m2) pystyy istuskelemaan pidempäänkin palelematta.

Unisex malli ilman sepalusta. Sopii miehille ja naisille.

Villa tuo kosteuden pintaan, pysyy mukavan tuntuisena ja säilyttää lämpimyytensä kostuneenakin. Kun pysähdyt, kosteuden siirto jatkuu ja asu kuivuu kuin itsestään ilman, että sitä tarvitsee riisua.

Villavaatteiden raikkaana pitäminen on helppoa. Vain tuuletus silloin tällöin ja pesu siinä vaiheessa, kun kamppeet laitetaan säilöön pidemmäksi aikaa riittää. Talvella pesun voi suorittaa tamppaamalla vaatetta kevyesti puhtaalla hangella mattojen tapaan.

Mitoitus:
Miehille suosittelemme ottamaan pykälää suuremman kuin normaalisti ja naisille ns. "oma koko".

Valmistettu EU:ssa. Materiaali on 100% merinovilla.

Villapesu 30°C

Hinta:69.99 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
S4 kpl
M8 kpl
L6 kpl
XL3 kpl
XXL2 kpl

Suosittelemme myös

BW nalleasun poolo, villafrotee, ylijäämä

nallepusero_oliivi_ylija1.jpg&width=280&height=500
Tässä on saksalaisten armeijaylijäämää yllättäen villafroteisena, materiaali siis ominaisuuksiltaan samaa hyvää kuin intin nalleasussa, mutta hieman kevyempänä. Ihanteellinen vaate retkeilyyn, liikuntaan ja ulkona työskentelyyn. Toimii erinomaisesti mm. vaativassa retkeilyssä, jossa vaatteita ei päästä..
Hinta: 59.90 €

Merinovilla putkihuivi, ohut, eri värejä

mfh_merinotuubi_mu1.jpg&width=280&height=500
Tuubihuivi, 100% merinovilla
Putkihuivi on ihanteellinen kapine varsinkin talvisaikaan. Sillä teet villapuserosta hetkessä korkeakauluksisen, tukit takin turhan väljän kaula-aukon, tekaiset pipon, hupun tai kasvosuojan. Merinovillaisena huivi on myös erityisen mukava, villa on pehmeää, hengittävää ja..
Hinta: 17.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »