Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Britti DPM NBC suojapuvun takki, ylijäämä

SUIT, PROTECTIVE, NBC No.1
MK IV DPM SMOCK

Hupullinen suojatakki radioaktiivisia, kemiallisia ja biologisia hirvityksiä vastaan. Takin sisäpuolella hiilikangas joka suojaa käyttäjää likaisia iskuja vastaan. 

Takin suojauksen "parasta-ennen" päiväys on varmastikkin mennyt umpeen, joten emme suosittele käyttämään näitä tositilanteessa. Sen sijaan helposti puettava ja kevyt takki sopii hyvin esim. likaisen tilan työvaatteeksi, miksei myös naamioitumiseen. Edullinen ja helppo pukea.

Etupuolella vetoketju jonka suojana listat ulkona ja sisällä. Hupun reunuksessa kuminauha, joten huppu sulkeutuu melko tiiviisti pään ympärille. Etupuolella rintataskut, hihoissa rannekiristykset ja helmassa ulkoiset tarrakiristykset. Väri DPM maastokuvio.

Käytettyä armeijan ylijäämää.

Hinta:3.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
170/100 cm (M-L)1 kpl

Suosittelemme myös

SA leipälaukku, ylijäämä

sa_leipalaukku_ylij2.JPG&width=280&height=500
Näitä meiltä on usein kysytty ja viimein saatiin valikoimaan: Ihka aito SA leipälaukku suoraan armeijan varastoista. Hienon retro olkalaukku toimii siviilikäytössä mainiosti päivälaukkuna ja siinä kulkee mukana sopiva määrä tarpeellista irtaimistoa.
Laukun pitkä läppä suljetaan läpän alle piiloon jäävillä..
Hinta: 12.50 € - 19.95 €

BW naisten maastohousut, Saksa ylijäämää

bw_housut400x400.jpg&width=280&height=500
BW naisten maastohousut, ylijäämää
Mukavan pehmeäksi käytetyt saksalaiset kenttähousut ovat saavuttaneet suuren suosion maasto- ja työhousuina. Housujen leikkaus on onnistunut. Se näyttää hyvältä ja toimii myös maastossa kuljettaessa. Housuissa on vyölenkit ja valmiit napit henkseleitä varten.
Maastokuvio..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »