Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kuivapussi, M05 Camo, eri kokoja



Suomen armeijan M05 metsämaastokuviolla varustettu laadukas kuivapussi varusteiden kuljetukseen ja suojaamiseen. Kuivapussi suojaa vaatteet ja varusteet kosteudelta sekä helpottaa kantolaitteen pakkaamista/organisointia.

Pussi suljetaan roll-top tyylisesti, eli rullataan pussin suuta kiinni muutaman taitoksen verran ja naksautetaan pistosolki kiinni. Taitettu reuna on erittäin tiivis, joten rinkkaan pakatessa kannattaa puristella ylimääräinen ilma pois rullauksen yhteydessä.

Pussi on valmistettu kevyestä, mutta sitkeästä polyamidikankaasta jossa hiilikuituinen Ripstop vahvistus. Sisäpinnassa polyuretaanipinnoite tuomassa vedenpitävyyttä. Pussin M05 maastokuvio täyttää puolustusvoimien IR-heijastevaatimukset ja kuvio peittää myös pussin sulkijanauhan.

Koot:

Small - 5 litraa
Medium - 10 litraa
Large - 20 litraa
X-Large - 40 litraa

Pussiosan materiaalit: 98% polyamidi, 2% hiilikuitu

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Small 5 L19.90 €2 kpl
Medium 10 L24.90 €2 kpl
Large 20 L29.90 €3 kpl
X-Large 40 L39.90 €4 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec "Combat Parachute" keikkalaukku, 54 l

mt_combatparachute_laukku54l_oliv1.jpg&width=280&height=500
Tilava keikkalaukku monipuolisilla kiinnitysmahdollisuuksilla. Kevyt laukku pakkautuu helposti litteäksi säilytystä varten, mutta pakattuna siihen mahtuu mukava määrä tavaraa. Ulkopinnan PALS kujastoihin on helppo kiinnittää lisätaskuja ja -varusteita. Irroitettavassa olkahihnassa toppaus ja päädyissä..
Hinta: 59.90 €

Mil-Tec rullattava reppu, eri värejä

rullattava_reppu_musta0.JPG&width=280&height=500
Todella kompaktiin pakettiin rullautuva päiväreppu. Kevyestä ripstop kankaasta tehty reppu kulkee reisitaskussa tai vyöllä mukana ja avautuu tarvittaessa täysikokoiseksi repuksi. Vettä hylkivä käsittely, joten ei säikähdä pientä sadetta.
Voidaan ripustaa ylälaidan koukusta tai kiinnittää takana olevista..
Hinta: 15.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »