Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Italialainen kenttälakki, Woodland/Roma 90, käyttämätön ylijäämä



Italian armeijan kenttälakki perinteisen jenkki woodland kuvion kaltaisella mimetico Roma 90 camolla. Lipassa kevyt kovike, lakin sisäpuolella ohut hikinauha ja takana kuminauha. Kevyt lakki on varsin mukava päässä, ehkäpä kotimaista kenttälakkia mukavampi. 

Koot ilmoitettu lakkiin merkittynä armeijan kokonumerona ja suluissa senttikoko. Kuminauhan ansiosta yksi koko joustaa hyvin, eli sopii myös merkittyä pienempään päähän. 

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:6.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Koko 2 (58-59)10 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec BW lumipuku, uusi

mt_bw_lumipuk_uusi.jpg&width=280&height=500
BW lumipuku
Saksan armeijan lumipuvun mallilla valmistettuja naamioasuja. Kevyt kuoripuku muun talvivaatetuksen päälle talviseen naamiointiin. Valkealle pohjalle on lisätty tummia havukuvioita rikkomaan käyttäjän muodon lumisessa maastossa. Jos tarvitset vaaleampaa kuviointia, voit kääntää puvun ympäri..
Hinta: 69.00 €

SA M05 lumipuvun housut

sa_m05_lumipuvunhousut1.JPG&width=280&height=500
Lumipuku M05 housut
Suomen armeijan M05 lumipuvun housut. Lunta ja vettä hylkivät kuorihousut jotka puetaan pakkashousujen päälle naamioimaan, tuo myös mukavan lisäsuojan kosteutta ja tuulta vastaan. Korkea selkämys ja henkselit pitävät housut kurissa myös kovemmassa menossa, ei tarvitse nostella joka..
Hinta: 89.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »