Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH "Storm" shortsit, oliivi



Monipuoliset reisitaskushortsit hengittävällä puuvillakankaalla. Kevyestä kankaasta valmistetut shortsit soveltuvat hyvin kaikkeen ulkoiluun, ja miksei myös lomareissuille. Toimiva malli retkeilyyn.

Käytännöllisesti muotoillut taskut ovat tilavat, mutta istuvat siististi. Vetoketjullisten taskujen suojana läpät, eli vetoketjut eivät pääse hankaamaan ja roskat pysyvät loitolla. Sivutaskun reunoissa vahvikkeet. Reisitaskut valmistettu laskoksella; näin tasku on litteä tyhjänä, mutta laajenee tarvittaessa varsin tilavaksi.

Vyölenkit ovat leveät, mutta vyön käyttö ei ole pakollista säädettävän vyötärön ansiosta. Vyötärön kiristys hoituu tarranauhallisten joustohihnojen avulla. Vyötäröllä D-lenkki sivutaskun etureunan tasolla, sopii hyvin esim. avainlenkin kiinnitykseen. Vyölenkeissä vahvikkeet.

Sepalus vetoketjulla ja ylälaidassa kaksi nepparia. Vyötärölle ja lahkeiden alareunan sisäpintaan lisätty sileä pehmustenauha lisäämään käyttömukavuutta.

  • Tilavat sivutasku
  • Suuret reisitaskut vetoketjulla
  • Takataskut vetoketjulla
  • "Linkkaritasku" oikealla sivulla
  • Vyötäröllä kiristysremmit
  • YKK-vetoketjut
  • Vyötäröllä D-varustelenkki
  • Säädettävä vyötärö

Materiaalit: 100% puuvilla

Hinta:49.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
M3 kpl
L6 kpl
XL3 kpl
XXL2 kpl
XXXL1 kpl

Suosittelemme myös

Anar Ailla II naisten retkeilyhousut, oranssi

anar_ailla_oranssi1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta, joka pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun kankaan..
Hinta: 89.00 €

Anar Ruossa II miesten retkeilyhousut, musta

anar_ruossa_musta1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »