Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH IFAK ensiaputasku pieni, MOLLE



MOLLE yhteensopivaan tarrapaneeliin kiinnitetty IFAK-/ensiapu-/lääkintätasku. Tasku voidaan irroittaa taustalevystä nopeasti ja täyspitkien vetoketjujen ansiosta tasku voidaan avata täysin avoimeksi. Tasku voidaan varmistaa paneeliin pistosoljellisella lenkille, näin se ei pääse repeämään irti vahingossa.

Sisäpuolella monipuoliset kiinnityspisteet tarvikkeiden järjestelyyn. Ulkopinnalla irroitettavat ensiapu-/huomiomerkit sekä kantokava. Tasku voidaan kiinnittää vyölle tai MOLLE yhteensopiviin varusteisiin sekä ripustaa ylälaidan D-lenkkien avulla. Sivuilla 2x2 kujat ulkoisten lisätarvikkeiden kiinnitykseen.

Huom! Ei sisällä ensiaputarvikkeita.

Mitat n. 16 x 18 x 8 cm

materiaalit: 100 % polyesteri

Hinta:23.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta1 kpl
Oliivi2 kpl

Suosittelemme myös

Brittiarmeijan lightweight housut, reisitaskulla, oliivi

britti_lightweight_taskulla1.JPG&width=280&height=500
Brittiarmeijan oliivit lightweight housut. Siistit ja kevyet housut sopii hyvin kesäiseen retkeilyyn tai ihan päivittäiseen käyttöön. Sopivan isot sivutaskut, yksi takatasku ja yksi reisitasku. Leveät vyölenkit, vetoketju sepalus ja sivuilla kiristysnauhat.  
Koko ilmoitettu muodossa: housujen vyötärönympärys/lahkeen..
Hinta: 15.00 €

Britti maastohousut, Tropical, Desert DPM, ylijäämä

brit_desdphousu_tropical1.jpg&width=280&height=500
Kevyet taisteluhousut vaalealla aavikkokuviolla, Brittien varastoista. Pehmeää ja ilmavaa materiaalia, joten sopii hyvin kesähousuiksi lämpimään säähän. Malli on myös mukavan väljä ja erittäin hengittävä. Lahkeissa napeilla suljettavat reisitaskut ja ylhäällä normaalit etutaskut molemmin puolin. Vyötäröllä..
Hinta: 25.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »