Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

US OG-107 housut, naisten, käyttämätön ylijäämä



US mallin palvelushousut naisille. Simppeli housu on valmistettu kevyestä Ripstop-vahvistetusta puuvillakankaasta, joten se on mukavan hengittävä varsinkin kesäiseen käyttöön.

HUOM! Housut ovat käyttämätöntä ylijäämää ja näitä EI ole lyhennetty valmiiksi. Lahkeet ovat siis pitkät (85-87 cm) ja päättelemättömät. Lahkeen suu on vain leikattu, eli ei taitosta ja saumaa. Helpot lyhentää ja ommella.

Malli on varsin kapea vyötäröltä, joten huomioi vaihtoehtoon merkitty senttikoko. Saatavilla kaksi versiota, toisessa takataskut ja toisessa reisitaskut. Housuissa ei ole avausta edessä, vaan nappihalkio on asetettu sivusaumaan, joko toiselle puolelle tai molempiin.

Käyttämätöntä armeijan ylijäämää.

Hinta:5.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Size 8 (vyötärö 58 cm), takataskuilla4 kpl
Size 8 (vyötärö 58 cm), reisitaskuilla5 kpl

Suosittelemme myös

Anar Ruossa II miesten retkeilyhousut, musta

anar_ruossa_musta1.jpg&width=280&height=500
Hyvin istuvat retkeilyhousut ulkoilmaihmiselle. Polvien ja takapuolen kulutusvahvikkeet parantavat housujen kestävyyttä ja antavat ulkonäköön lisäilmettä. Housut on valmistettu paksuhkosta teknisestä ja joustavasta kankaasta. Kangas pitää tuulta kohtuullisesti eikä päästä kosteutta heti läpi. Paksun..
Hinta: 89.00 €

Mil-Tec "Training" shortsit, Urban

miltec_trainingshortsit_urban1.jpg&width=280&height=500
Joustavat ja kevyet treenishortsit vapaa-ajan harrasteisiin.
Mukavan ilmavat shorsit on valmistettu "verkkarikankaasta" joten ne tuntuvat päällä mukavan rennoilta ja ne sopivat hyvin myös liikuntaan. Leveässä vyötärönauhassa on kuminauha ja kiristysnaru. 
Taskuja shortseissa on kahdet sivuilla ja yksi..
Hinta: 29.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »