Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA etäisyysmittarin kotelo, ylijäämä



SA KOT.ET.MIT. eli etäisyysmittarin kotelo.

Kun tulenjohtoryhmä menee metsässä vauhdilla, pitää optisten laitteiden kuljetusvälineiden kestää matkassa. Lasikuituisessa kantoviilekkeillä varustetusta putkilossa kulkee etäisyysmittari turvallisesti tulenjohtopaikasta seuraavaan.

Putken sisähalkaisija n. 15cm tai vähän yli. Mallista riippuen sisäpituus n. 75 cm tai n. 110 cm sisäkannen kanssa ja ilman sisäkantta pari senttiä enemmän. Päällikansi suljetaan napakalla nahkaremmillä. Pituudet lajiteltu erillisiin vaihtoehtoihin.

Tällä kulkee vaikka useampi virvelinvapa kerrallaan kätevästi selässä.

Armeijan ylijäämää. Pientä kolhua saattaa esiintyä.

Hinta:49.90 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Lyhyt (sisäpituus n. 75 cm)2 kpl
Pitkä (sisäpituus n. 110 cm)3 kpl

Suosittelemme myös

SA komentovyö "rähinäremmi", ylijäämä

sa_komentovyo_rahinaremmi.JPG&width=280&height=500
Suomen armeijan komentovyö, tuttavallisemmin rähinäremmi. Upseereiden käyttämä sotilasvyö on univormun päällä pidettävä nahkavyö jossa oikean olan yli kulkee lisätuki. Nykyään vyötä ei yleisesti palveluksessa käytetä, mutta tyyliä ja särmää jämäkkyyttään vyö ei ole menettänyt ajan saatossa. 
Vyössä..
Hinta: 89.00 €

SA teräsrasia pieni, käyttämätön ylijäämä

sa_terasrasia_pieni1.JPG&width=280&height=500
Pieniä kannellisia teräsrasioita intin ylijäämästä. Tarkka käyttötarkoitus ei selvinnyt, mutta varsin mielenkiintoinen artikkeli armeijan valikoimista.
Laadukasta teräsrasiaa voi käyttää melkeinpä minkä tahansa pikkusälän säilytykseen ja kuljetukseen. Tähän askartelee helposti esim. paikkasarjan tai..
Hinta: 16.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »