Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

MFH IFAK ensiaputasku pieni, MOLLE



MOLLE yhteensopivaan tarrapaneeliin kiinnitetty IFAK-/ensiapu-/lääkintätasku. Tasku voidaan irroittaa taustalevystä nopeasti ja täyspitkien vetoketjujen ansiosta tasku voidaan avata täysin avoimeksi. Tasku voidaan varmistaa paneeliin pistosoljellisella lenkille, näin se ei pääse repeämään irti vahingossa.

Sisäpuolella monipuoliset kiinnityspisteet tarvikkeiden järjestelyyn. Ulkopinnalla irroitettavat ensiapu-/huomiomerkit sekä kantokava. Tasku voidaan kiinnittää vyölle tai MOLLE yhteensopiviin varusteisiin sekä ripustaa ylälaidan D-lenkkien avulla. Sivuilla 2x2 kujat ulkoisten lisätarvikkeiden kiinnitykseen.

Huom! Ei sisällä ensiaputarvikkeita.

Mitat n. 16 x 18 x 8 cm

materiaalit: 100 % polyesteri

Hinta:23.95 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
Musta1 kpl
Oliivi2 kpl

Suosittelemme myös

Mil-Tec pieni yleistasku, MOLLE

molle_yleistasku_pienipysty_oliv1.jpg&width=280&height=500
Pieni pystytasku MOLLE kiinnitykseen. Läppä voidaan sulkea pistosoljella ja/tai tarranauhalla. Tarranauha voidaan piilottaa kun sitä ei tarvita. Läpän alla kiristettävä lumilukko ja pohjassa vedenpoistoreikä. 
Koko: n. 10 x 8 x 21 cm
Materiaalit: Polyesteri 100%
Hinta: 12.95 €

Mil-Tec Day Pack reppu, 25L, eri värejä

miltec_daypack_oliv1.jpg&width=280&height=500
Edullinen ja simppeli päiväreppu kevyempään käyttöön. Sopii hyvin esim. rinkan kaverina päivärepuksi, koulurepuksi tai päivittäiseen käyttöön kauppareissuilla. Kangas kosteudelta suojattua vahvaa polyesteriä ja vetoketjuissa reilut lenkit joita on helppo käyttää myös hanskat kädessä. 
Taskujaottelu:..
Hinta: 24.95 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »