Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

SA karvalakki, harmaa, ylijäämä



Klassikko Suomen armeijan varustuksesta. Harmaa karvalakki on tyylikäs ja lämmin asuste myös siviilissä.

Huom! Kokovaihtoehdot lakkiin merkattuna kokona (pään ympärys senteissä). Kannattaa valita ainakin kokoa isompi kuin oman pään mitta sillä lakit ovat käytettyjä ja usein aavistuksen kutistuneita. Jos lakin koko pitää paikkansa, sentin suuri ei karvalakissa haittaa ollenkaan.

"II-laatu" merkityt vaihtoehdot ovat kuluneempaa ylijäämää. Karvasta saattaa puuttua pala, kangas voi olla normaalia kuluneempaa tai muuta vastaavaa käytön aiheuttamaa kulumaa esiintyy normaalia enemmän. Aivan käyttökelpoisia lakkeja, mutta tiedosta että nämä ovat normaalia kulahtaneempia.

Käytettyä Suomen armeijan ylijäämää.

Hinta:15.00 €

Vaihtoehdot

TuoteVarastosaldo
551 kpl
562 kpl
572 kpl

Suosittelemme myös

Ranskalainen F2 reisitaskuhousu, CCE, käyttämätön ylijäämä

ranska_f2housu_camo_kayttamaton1.jpg&width=280&height=500
Lujat Ranskan armeijan reisitaskuhousut CCE maastokuviolla. Housuissa on hieman normaalia lyhyemmät lahkeet, eli mitoitus on varsikengälle hyvä. Lahkeiden sopivan väljän leikkauksen ansiosta näillä on hyvä liikkua ja luja kangas sopii hyvin eräilyyn ja muuhun könyämistä sisältävään aktiviteettiin. Reisitaskuissa..
Hinta: 39.90 €

Hollantilaisten toppahanska, ylijäämä

Hollantilainen_pakkasrukkanen_camo_800x800.jpg&width=280&height=500
Hollantilaisten laadukas topparukkanen talven rientoihin: laadukasta kangasta nahkakämmenellä sisällä keinoturkista juuri sopivasti. Erinomainen tuulenpitävyys, hyvä otetuntuma ja otteen pitävyys. Sopivan mittainen varsi suojaa hyvin myös ranteita ja kiristimellä saat varren tiukaksi, ettei lumi tunge..
Hinta: 13.90 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »